Новини

   

  Онлайн математическо състезание “Малкият принц” 2021

   НЕ ПРОПУСКАЙТЕ
   
   
  Онлайн математическо състезание - Частно училище

  От 15 март 2021 г. стартира записването за Математическо състезание „Малкият принц”.

  Петнадесетото поред и второ онлайн издание ще се проведе на 17 април, събота, за деца от подготвителни групи/класове и ученици І – ІV клас за учебната 2020-2021 година. Математическото предизвикателство се провежда под егидата на РУО-Варна и ВВМУ „Н.Й. Вапцаров”.

  За пореден път ще провокираме децата да покажат своята креативност, логическо мислене и творческо въображение, сред уюта на домашната обстановка. За децата от подготвителните групи/класове задачите ще бъдат представени от учител, чрез видеозапис на условията. Преди старта на състезанието, всеки участник трябва да се запознае с “Кодекс на честта”, с обещанието да разчита единствено на своите заложби и таланти. Да покаже най-доброто от себе си, да спазва принципа за честно състезание, работи самостоятелно и не търси чужда помощ при решаване на задачите.

  Формулярите ще бъдат достъпни през целия ден на 17 април 2021 година, като всеки участник може да решава задачите в удобно за него време. Всеки състезател ще получи сертификат за участие, а заелите призови места - ваучери за школите "Фоточетене", "Суперпамет", "Интелект", "Мисловни карти".

  Аплодираме всички смели математици, които ще се включат в Математическо състезание “Малкият принц” с увереност, упоритост, съзнателност и самостоятелност на 17 април 2021 година! Очакваме Ви!

  Регистрация на участник

  Регламент на състезанието

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

   

   

  Назад »