Новини

   

  Великден в нас

   

  ИТВ „Аз мога, аз  знам“ и „ My party”

  Организират конкурса

  Великден в нас

   Конкурсът ще се състои при промяна на епидемилогичната обстановка в страната

                                

   Тази инициатива има за цел да номинира  Великденски тържества, организирани в детски градини, училища, читалища, театрални школи и др., които  разкриват огромния творчески потенциал и енергия, на българските учители и деца от страната и извън пределите на Родината. Отново с нетърпение очакваме  Великден, защото този ден  е специален , eдинствен и неповторим . На този ден хората сякаш отварят сърцата си за доброто. Този конкурс е поклон пред всеотдайният труд на българския учител, който пази традициите живи.  Най-добрите тържества ще бъдат качени на сайта на ИТВ“Азмога, аз знам“, azmogazazznam.com, а тяхните автори-учителите, ще бъдат наградени.          

   

  УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ НА МАЛКИ , ГОЛЕМИ И МАЛКО ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА,

  Снимайте Великденските тържества  на   децата в детските градини и    ученици от първи до четвърти клас  и изпратете до 15 май 2021 година email:  azmogaazznam@abv.bg

  Материалите трябва да отговарят на следните качества и формати: Full HD video 1920x1080, 50i, 25 fps, (MOV, mpg, mpeg, mxf,

  mp4) audio 48khz .   При заснемане с телефон, той трябва да е в хоризонтална позиция. Материалите могат да се изпратят чрез  WeTransfer  или друга платформа.

  Ще се радваме да видим празникът заснет  по оригинални сценарии на преподаватели, пресъздаване на местни   обичаи и таланливи детски изпълнения! 

  Най-добрите творби ще бъдат отличени  в специална празнична програма на ИТВ“Аз мога, аз знам“.  Очакваме ви!

  НАРИСУВАЙТЕ  ВЕЛИКДЕН !

  Изпратете Вашите рисунки на имейл адрес :az_moga_az_znam@abv.bg

   Най-добрите рисунки ще бъдат качени на сайта на ИТВ“Аз мога, аз знам“ . Пазете оригиналите,  с тях ще  бъде направена изложба.

   

   
   
                                                                      

   

   

  Назад »