Новини

   

  За доброто възраст няма

   ВЕЛИКДЕНСКИ КОНЦЕРТ

  С участието на Етиен Леви, Маги Джанаварова, Дивна , Орлин Павлов и др.

  във връзка със стартиране на кампанията в търсене на НАЙ-ДОБРИЯ ЧОВЕК

   

   

   Живеем в странно и динамично време, време на високи технологии, икономически и политически кризи, войни, пандемии и борба за лично устояване и благоденствие. Забързани в ежедневието, забравихме да говорим за доброто с децата си, внуците и приятелите ни. В обществото се получи голямо разминаване и неразбиране между поколенията на ценностните системи, липса на толерантност. Според историка Василий Ключовски  „Добрият човек не е този, който знае как се прави добро, а този, който не знае как се прави зло“. Всичко това провокира екипът на ИТВ“Аз мога, аз знам“ да  търси най-добрия човек и да учреди награда на името на журналиста  Петя Петрова, за която можем да кажем, че през целия си живот, прави добро и на никого не направи зло.

  https://www.168chasa.bg/article/6444835?fbclid=IwAR01TiKxX0NAoMnPurEWgIZJJDqlTSslUfiRfYJFh3GeFmL84-PMhUKmu1U

   

  Регламент

  Всяка втора седмица на месеца ще се провеждат он лайн дискусии. В тях ще присъстват темите: Доброто, благодарност, благотворителност и т.н.

  В дискусиите могат да участват деца и възрастни българи от цял свят без ограничения.  По време на дискусиите и в търсенето на най-добрия човек ще бъдат излъчени анкети с  деца от детски градини, ученици, младежи, хора с различни професии.

  Дискусиите ще бъдат излъчвани на живо в ефира на ИТВ“Аз мога, аз знам“, фейсбук и ютуб канала.

   Всеки може да направи номинация за най-добър човек. номинациите трябва да включват кратко описание за мотива на предложението и да се изпратят на имейл адрес:  az_moga_az_znam@abv.bg

  ИСТОРИИТЕ НА ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ ЩЕ БЪДАТ КАЧЕНИ НА САЙТА НА ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ“ И   ПРЕДОСТАВЕНИ НА ЗРИТЕЛИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАЙ-ДОБРИЯ ЧОВЕК. НА 23 ДЕКЕМВРИ 2021 ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН НАЙ-ДОБРИЯТ ЧОВЕК НА ГОДИНАТА ОТ ЗРИТЕЛИТЕ И ЖУРИ НА ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ“.

   

   

   

  Назад »