Новини

   

  Коледа в нас 2021

  ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ  „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ“

  СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА

  ДЪРЖАВНА  АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

  И НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА

  ОБЯВЯВА КОНКУРС „КОЛЕДА В НАС“

                                                                       

  Осмото издание на конкурса „Коледа в нас“ има за цел да номинира и отличи най-добрите Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и деца  живеещи в страната и чужбина. С нетърпение очакваме Рождество Христово и дядо Коледа, защото този ден е единствен и неповторим за всеки човек. Коледа е очакване и надежда, тя е песен, цвят, доброта и носи много радост и подаръци. На този ден хората обгърнати от коледния дух сякаш отварят сърцата си за доброто и обичта към другите. Този конкурс е поклон, с уважение пред всеотдайния труд  на   учителя, който пази и предава на децата българските традиции . Ще се радваме да видим в ефира на ИТВ „Аз мога, Аз знам“ пресъздаването на Коледните празници и коледарски обичаи в оригинални сценарии на педагозите.

   

                                   РЕГЛАМЕНТ

              УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

              УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

  Снимайте Коледното тържество на вашите деца от детските градини, на учениците от първи до осми клас и вокални групи. Екипът на ИТВ “Аз мога, Аз знам“ се ангажира да излъчи всички заснети и изпратени Коледни тържества, за да могат постиженията и щастливите усмивки на децата да бъдат видяни  от родители и близки по целия свят.                                                 

  Материалите трябва да отговарят на следните качества и формати: Full HD video 1920x1080, 50i, 25 fps, (MOV, mpg, mpeg, mxf, mp4) audio 48khz .При заснемане с телефон, той трябва да е в хоризонтална позиция.  Материалите могат да се изпратят  чрез DVD  на  адрес  бул. „Александър Стамболийски“ 191, 1309  София за конкурса „КОЛЕДА В НАС“ или на имейл адрес azmogaazznam@abv.bg    чрез  WeTransfer  или друга платформа.

  КРАЕН СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ - 15 ЯНУАРИ 2022г.

  Международно професионално жури и зрителите на ИТВ „Аз мога, Аз знам“ ще определят най-добрите Коледни тържества. Награждаването на победителите ще се състои на 12 февруари 2022г.  в Национален дворец на децата.

   

   

  Назад »