Новини

   

  "Българският жестов език - пълноценно общуване за всички"- изложба

   

  БТА :: Изложбата Отваряне на снимката

  Изложбата "Българският жестов език - пълноценно общуване за всички!" ще бъде представена на 8 март от 11:30 часа в галерия "Алма Матер" на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Изложбата ще бъде до 17.03.2023г. 

  Инициативата е на общинския съветник инж.Анна Стойкова /на снимката в дясно/, която добави към каузите си за екологична София, децата, младежта, спорта още една  за  приобщаването на хората с увреден слух към живота на София. 

  "След пилотния проект "Хей ръчички", насочен към детските градини, реших, че е време да се обърна и към по-големите - студентите. Стартираме в Софийския университет, продължаваме и с Нов български университет! Хубаво е младите хора да се ангажират с важни за обществото ни социални теми, да бъдат съпричастни и да съблюдават за равнопоставеност и достъпност за всички социални групи.

  "След пилотния проект "Хей ръчички", насочен към детските градини, реших, че е време да се обърна и към по-големите - студентите. Стартираме в Софийския университет, продължаваме и с Нов български университет! Хубаво е младите хора да се ангажират с важни за обществото ни социални теми, да бъдат съпричастни и да съблюдават за равнопоставеност и достъпност за всички социални групи", казва Анна Стойкова.

   

   

  Назад »