За нас

Първата българска детска интернет телевизия „Аз мога, аз знам" е естествено продължение на  образователното детско ТВ шоу „Аз мога, аз знам" и  музикалната класация за деца и младежи "Супер 8", които бяха в ефира на ТВ7 в продължение на четири години и се радваха на висок рейтинг.

Детската интернет телевизия е с образователно-развлекателен  характер, предназначена е за деца и младежи, притежава   първият  3D  канал в страната и има възможност да излъчва на живо в интернет пространството. В концепцията й са залегнали следните принципи: 

       -   Да даде възможност на децата  от различните възрастови групи да  създадат своя трибуна, чрез която да поставят вълнуващите ги проблеми.

       - Да стимулира детските фантазия и творчество за създаване на оригинални разножанрови телевизионни форми: музикално предаване, детски новела и сериал, спортно предаване, новинарска емисия и всички останали форми, към които децата проявяват интерес.

  Детската телевизия има за цел да създаде и първите видеоречници на различни езици ,видеоуроци по български език и математика, приказки и множество филми в кратка форма, свързани с опознаване на света. Идеята на авторите е да присъства само реално видеоизображение.

        Програмната схема на телевизията ще бъде  изградена в часови пояси, отговарящи за възрастовите групи. За България до 18 часа програмната схема ще е с фокус към деца до10 години, а след 18 часа - за деца и младежи до 18 години.

 Подготвя се стартирането на нова рубрика „Детски новини", която ще се излъчва два пъти седмично. Рубриката ще се предава на живо от студио, заедно с предварително монтирани или директни включвания в следния модел -http://azmogaazznam.com/index/video/id/36

За спорта  отговаря  изгряващата звезда в ски скока Мартин Зографски.

 Отново ще стартира музикалната класация "Супер 8". Нейни водещи ще са изгрялите вече звезди Косара и познатия ви водещ Симеон. Те ще бъдат и сценаристи на единствената си по рода класация.Журито , както обикновено само от деца. Репетицията за старта гледайте  в края на януари, където в Националния дворец на децата с голям концерт ще бъде съпроводено награждаването в конкурса "Коледа в нас", в който  заедно ще бъдат българските деца независимо  от това , в коя точка на света живеят.

   Станал вече "голям" водещ  Дани,  Даниел Карадочев  с нетърпение очаква да стартира   неговото шоу "Аз мога , аз знам", където ще приложи и авторските умения.   Кариерата му на водещ стартира, когато беше на 4 години. На шест години успя  да се пребори с голямата и тежка врата на Столична община  и взе интервю от Бойко Борисов.

           В програмната схема на денската интернет телевизия "Аз мога, аз знам" можем да включим и излъчим всички изяви и събития, в които участват  българските деца и младежи по света.

   Консултанти и екип на телевизията са:

 проф. д-р Божидар Ангелов -Декан на Педагогическия факултет                          на СУ "Климент Охридски" 

проф. д-р Весела Гюрова- Педагогически факултет на СУ "Климент Охридски"

Татяна Петрова - Директор на частно училище "Малкият принц"

и частна гимназия „Екзюпери" гр. Варна; 

Радослава Димова - музикален директор

 Лили Стоянова Младенова -    педагог, автор на предаването „Аз мога, аз знам"

 Олег Жаблянов     -  изпълнителен продуцент

 Десислава Дургова  - програмен директор

 Мартин Зографски -- директор"Спортна редакция"

 доц . д-р Теодора Вълова - eTwinning посланик за България и

 преподавател във Великотърновския университ

 Мая Димитрова  -  журналист, преводач

 Красимира Султанова -  ПОЧЕТЕН  рекламен директор и връзки с обществеността

 инж. Димитър Димитров - технически директор

  Радка Кайнарова  -отговорник уеб разработки

 Тодор Узунов - художник

  д-р Росица Младенова Консултант и координатор, инженер, режисьор,   автор  на  предаванията „Аз мога, аз знам" и „Супер 8 ". 

          Снежана Павлова управител на Агенция за събития „ My party” www.myparty.bg . Организатор събития, маркетинг и реклама , връзки с обществеността на ИТВ"Аз мога, аз знам".

Екипът ни се води от нашите ценности, които са  основата на нашата работа. 

 Ние вярваме в многообразието, ние сме за равенството и сме отворени за нови идеи.  

           Ние вярваме в съвместна работа с отделни лица и организации, за да направим нещо               различно.

           Ние активно търсим и работим с хора и организации с широк спектър от дейносити, с                 различен             опит и от различни среди, за да гарантираме, че нашата работа е автентична.

 

         ВДЪХНОВЕНИЕ

         Ние сме фокусирани върху художественото качество и съвършенство.

         Ние сме уверени и позитивни.

         Ние сме лидери в нашата област.

 

          ИНОВАТИВНОСТ

          Ние сме креативни.

          Ние сме смели и любознателни.

          Предизвикваме и рискуваме.

  

НАШИТЕ ЗРИТЕЛИ

 

НАШИТЕ РЕПОРТЕРИ

 

 

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ

 

НАШИТЕ РУБРИКИ