Конкурси

 

„Уловете Коледното настроение”- фотоконкурс

Назад »

„Уловете Коледното настроение

  Приятели на фотографията,

От 15 декември 2013 година до 10 януари 2014 година ще се проведе първият фотоконкурс на тема „Уловете Коледния дух”. Вашият обектив може да снима улични коледни дефилета, украси, дядо Коледа, лицата на усмихнати хора, празнични елхи, новогодишният празник, очакването му!

Най-добрите свои снимки можете да изпращате до 10 януари 2014 година на  е-майл: az_moga_az_znam@abv.bg

            l.spasova@aba.government.bg  с придружаваща информация за авторство и контакти – име, възраст, електронен адрес, училище, държава, телефон. Одобрените  фотографии ще бъдат качени на сайта на детската ТВ „Аз мога, Аз знам и всеки може да даде  своя вот за това, което му харесва. Участните събрали най-много гласове  ги очакват вълнуващи награди от организаторите.

РЕГЛАМЕНТ НА ФОТОКОНКУРС, 2013

Във фотоконкурса могат да участват с фотографии, ученици от България и българските общности в чужбина. Всеки участник може да изпрати максимум до 3 снимки. За страницата на проекта те трябва да са с размер 500-800 pixels Х 300-400 pixels. Всеки автор трябва да има готовност да предостави файл на наградената снимка с 3000 pixels по дължина. Наградите ще бъдат разделени в три възрастови групи от 6-10 г., от 11 – 14 г. и от 15 – 19 годишна възраст.

 

Организатори на конкурса са Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, БУЦ „Знание”, Чикаго, САЩ с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина.

 

Снимайте! Уловете Коледното настроение!

        ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

 

УЧАСТНИЦИ